Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Hoe werkt het


Voor u als opdrachtgever:

Plaats uw opdracht of klus gratis op www.komparus.nl
U kunt elke klus of verbouwing gratis plaatsen op Komparus.nl door geheel Nederland.

Om de vakman te helpen en om voor u een zo voordelig mogelijke offerte te creëren is het noodzakelijk dat u de opdracht zo nauwkeurig mogelijk omschrijft, bijvoorbeeld om hoeveel m2 tegelwerk gaat het en/of oude tegels verwijderd moeten worden, heeft u de nieuwe tegels zelf aangeschaft of moet de tegelzetter voor materiaal zorgen.

Kunt u bijvoorbeeld voor het plaatsen van nieuwe dakbedekking niet de afmetingen of voldoende informatie doorgeven dan is dat nog geen probleem, er zijn altijd vakmensen in uw regio die gratis een offerte willen maken. U kunt dus altijd een opdracht plaatsen ook als u onvoldoende informatie kunt geven.

Het toesturen van foto`s is een groot pluspunt, een cv-installateur bijvoorbeeld kan op de foto`s al zien wat voor dak doorvoer u heeft en of er een afvoer aanwezig is. Hij kan zo ook zien of er extra werkzaamheden nodig zijn. Foto`s zijn erg belangrijk voor het bepalen van de prijs en tijdsduur van de klus.

Plaats hier gratis uw opdracht of klus.

Na het plaatsen van uw opdracht
Als u uw opdracht heeft geplaatst kunt u offertes verwachten van bedrijven, u kunt deze met elkaar vergelijken, reviews bekijken en zo het meest geschikte bedrijf uitkiezen en contact met ze opnemen.           Maak duidelijke afspraken met het bedrijf over betalingen en wanneer er aan de klus begonnen wordt en wanneer de klus klaar moet zijn. Als de klus gedaan is ontvangen wij graag een review over dat bedrijf.

 

Hoe werkt het voor u als bedrijf?

 

Voor u als bedrijf:

Meld u gratis aan op www.komparus.nl/inschrijven
Bent u een startende ondernemer of bestaat uw bedrijf al jaren? Heeft u personeel of bent u een zzp er? Ieder bedrijf is welkom met een KvK inschrijving, op Komparus.nl vind u vele klussen elke dag weer in uw bedrijfstak door geheel Nederland.

Na uw inschrijving kunt u kiezen voor een gratis proefperiode of voor een voordelig contract dat u elk moment kunt beëindigen of pauzeren.

Wij rekenen een vast laag bedrag  per maand waarvan u onbeperkt opdrachten kunt bekijken en uitvoeren van uw vakgebieden uit uw gekozen regio`s.

U kunt onbeperkt reageren op klussen het gehele jaar door binnen uw regio`s en daarbuiten.

Bekijk opdrachten in uw eigen beheerpagina en ontvang ook nieuwe opdrachten uit uw regio in de mail en/of smartphone.

Meld u aan via de website en start met het volledig invullen van uw eigen bedrijfsprofiel, zo bent u direct vindbaar in Google, consumenten kunnen u zo ook rechtstreeks bereiken. Zorg dus dat klanten een goede indruk krijgen van uw bedrijf want zij zullen eerst uw bedrijfsprofiel bekijken voordat ze contact met u opnemen.

Plaats foto`s en een YouTube filmpje over uw bedrijf in uw bedrijfsprofiel en haal die klussen binnen!

Opdrachtgevers kunnen een review schrijven over uw bedrijf als de klus gedaan is, vraag hier ook om want hoe meer reviews u heeft des te meer opdrachten u binnen zult halen!

Meld uw bedrijf direct aan.