Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Heroal rolluiken voor uw strandhuis

21 augustus 2017

Een strandhuisje in Scheveningen of in Katwijk. Het is heerlijk. Je bent zo op het strand en kan genieten van de zon en de zee. Het is heerlijk voor de vakanties. Als je met kinderen bent heb je geen kind aan ze omdat ze de hele dag op het strand kunnen spelen en zandkastelen kunnen bouwen of kunnen vliegeren. Zo heb jij ook lekker tijd voor jezelf en kan je lekker genieten van het uitzicht of toekijken hoe je kinderen spelen.

Maar soms is het een beetje heet aan het worden. Ja, het kan zelfs in Nederland heet zijn soms. Tegenwoordig zijn we het vertrouwen in het weer een beetje kwijtgeraakt, maar het is nog mogelijk om de temperatuur boven de 25 graden te krijgen. En als dit gebeurd is het toch wel fijn dat het koeler is in het strandhuisje. Dit kan je doen met gordijnen. Maar wat nog makkelijker is en beter werkt is een rolluik.

Verschillende rolluiken

Er worden verschillende rolluiken aangeboden. Zo worden er handmatige rolluiken aangeboden of elektrische rolluiken. Steeds meer mensen kiezen voor de elektrische rolluiken. Elektrische rolluiken bieden meer gemak. Zo kunnen deze rolluiken vanaf afstand bediend worden en zoals al in de naam staat werken ze elektrisch. De rolluiken hebben een schakelaar of een afstandsbediening.

Met een schakelaar wordt er of naast het raam een schakelaar geplaatst. Deze hoeft alleen maar ingedrukt te worden en het rolluik gaat automatisch naar beneden.

De andere mogelijkheid is de afstandsbediening. De rolluiken kunnen dan vanaf de tafel of de stoel bediend worden. Dit zorgt ook voor meer gemak en meer comfort. De rolluiken kunnen op maat gemaakt worden en zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kan je het rolluik helemaal afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Voordelen rolluiken

Rolluiken bieden ook andere functies. Het heeft niet alleen een zonwerende functie, maar de Heroal rolluiken hebben andere functies. Zo werken de rolluiken ook inbraak werend. Als de rolluiken naar beneden zijn houden ze de inbrekers op afstand. Ook hebben de Heroal rolluiken een geluidswerende functie. De rolluiken hebben een speciale structuur waardoor er geen geluid van buiten naar binnen kan komen. Hierdoor heb je minder last van je buren of van spelende kinderen buiten. Ook werkt het natuurlijk andersom. De buren hebben minder last van jou. De Heroal rolluiken dempen het geluid.

De rolluiken sluiten nauw op elkaar. Dit zorgt ervoor dat er een luchtkussen ontstaat. Een luchtkussen zorgt ervoor dat de warme lucht van buiten niet naar binnen kan komen en de gewenste temperatuur vanbinnen niet verdwijnt. Op deze manier wordt er ook energie bespaard. Stel dat je deze rolluiken ook gebruikt in de winter om het daglicht te weren. Dan zorg je er ook voor dat de koude lucht niet binnenkomt en dat de kachel niet extra hoeft te stoken. Daarom zorg je ervoor dat je geld kan besparen in de energierekening.

Een derde voordeel is dat de Heroal rolluiken duurzaam zijn. De rolluiken zijn ontworpen door designers die rekening hebben gehouden met de duurzaamheid. De wrijving tussen de verschillende onderdelen is dan ook nihil en daardoor zorgt het ervoor dat het door de jaren heen amper slijt. Je hebt dan meerdere jaren plezier van de rolluiken en hoeft niet op korte termijn nieuwe rolluiken aan te schaffen.

Ook hebben de Heroal rolluik een sterke structuur. De rolluiken zijn gemaakt van sterk aluminium en van eersteklas materialen. De rolluiken hebben een lange levensduur. Door de sterke materialen sluiten de lamellen van de rolluiken ook precies op elkaar. Dit zorgt ervoor dat we de klant kunnen garanderen op 100 procent zonwerende verduistering. Ook zorgt dit ervoor dat de isolerende

 
functies beter werken. Ook werken de geluidfuncties beter. Als alle lamellen beter op elkaar zitten wordt het geluid het beste gedempt.

Rolluiken prijzen

De prijzen van de rolluiken verschillen enorm. Een rolluik op maat maken is natuurlijk duurder dan gewone rolluiken kopen. Het is verschillend. De handmatige rolluiken zijn ook goedkoper dan de elektrische rolluiken. Dit is natuurlijk logisch ook. De elektrische rolluiken moeten geïnstalleerd worden en dit vergt veel meer tijd dan het handmatige werk van de rolluiken waaraan je alleen maar aan een touwtje hoeft te trekken om het rolluik naar beneden hoeft te krijgen. Je kan makkelijk een offerte aanvragen en een prijsindicatie zien over de kosten van de rolluiken. Tijdens de offerte aanvraag kunnen er ook direct de afmetingen doorgegeven worden of aangegeven worden of de rolluiken op maat gemaakt moeten worden.

Bron: https://www.zonweringgarant.nl/rolluiken/heroal-rolluiken

Naar het overzicht