Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Keuze voor een animatiestudio

18 september 2017

Keuze voor een animatiestudio


Veel bedrijven vinden het tegenwoordig lastig om op een goede manier in de publiciteit te komen, hierbij een groot publiek aan te spreken en dit ook nog eens op een creatieve manier te doen. Tegenwoordig is een animatievideo iets waarbij je met de juiste boodschap potentiële klanten kunt benaderen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste partij inschakelt?


Wensen en behoeften


Voordat er begonnen kan worden met het realiseren van een animatievideo en contact te leggen met partijen is het goed om wensen en behoeften op papier te zetten. Zou je een informatieve video willen of wil je juist aanzetten tot een aankoop? De insteek van de video’s zullen heel verschillend zijn en hier moet dan ook rekening mee worden gehouden.

De lengte van de video zal natuurlijk een bijdrage leveren aan het uiteindelijke budget. Zorg ervoor dat je duidelijk hebt welk budget er beschikbaar is en maak aan de hand van het budget beslissingen en niet andersom.

 

Prijs-kwaliteit verhouding


Het is natuurlijk altijd zaak om op zoek te gaan naar een partij die video’s aanbiedt die de juiste kwaliteit hebben. Wij raden je aan om offertes aan te vragen bij diverse partijen en wellicht diverse gesprekken aan te gaan en kennis te maken met studio’s. Zorg ervoor dat je de wensen en behoeften kenbaar maakt.


Eerdere ervaringen


Naast de informatie die wordt aangeboden vanuit de diverse bureaus is het ook de bedoeling om reviews van eerdere klanten te bekijken. Zo weet je precies hoe de eerdere klanten de communicatie hebben ervaren, wat de verbeterpunten van de partij zijn en hoe zij zijn omgesprongen met de wensen die op papier stonden en uiteindelijk zijn uitgewerkt.

 

Tip


Natuurlijk zijn er altijd partijen die wij je aan kunnen raden. Animatiestudio Animotus is bijvoorbeeld zo’n partij. Zij kunnen je een breed scala aan animaties video’s aanmeten en hebben al diverse opdrachten voor grotere partijen in het binnen- en buitenland. Neem eens contact op met Animotus om de mogelijkheden voor het laten maken van een animatievideo te bespreken.

Naar het overzicht