Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Keuze voor de juiste dakbedekking

18 september 2017

Keuze voor de juiste dakbedekking

Het kiezen van de juiste dakbedekking is van groot belang, om schade aan je dak en houtwerk onder je dakbedekking te voorkomen. Zonder een goede dakbedekking zou er vocht bij je woning naar binnen kunnen trekken, met vervelende lekkages tot gevolg. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten dakbedekkingen. Denk bijvoorbeeld aan een groen dak met verschillende grassen en mossen, een dakbedekking met dakpannen of een rieten dak. Voor welke dakbedekking je ook kiest, laat dit altijd plaatsen door een ervaren dakdekker! Op onze website vind je een dakdekker bij jou in de buurt, die je kan helpen bij het plaatsen van de nieuwe dakbedekking op je dak.

Advies over dakbedekking


Een dakdekker helpt je niet alleen bij het plaatsen van de dakbedekking. Ook kan een dakdekker hulp bieden bij het maken van de juiste keuze als je nieuwe dakbedekking op je dak wilt laten plaatsen. Welke dakbedekking is het goedkoopst? Hoe zit het met het onderhoud van de dakbedekking? Zit er een verschil in duurzaamheid van het materiaal? Enzovoorts. Let ook goed op de isolerende werking van de dakbedekking.

Een isolerende dakbedekking zorgt voor het vasthouden van warmte binnen je woning, waardoor je op jaarbasis minder energie verbruikt. Dit komt ten goede aan het milieu! Een groene dakbedekking is bijvoorbeeld een van de vormen van een dakbedekking die een sterk isolerende werking heeft.

Duurzame oplossing met zonnepanelen


Ook het gebruik van zonnepanelen op je dakbedekking kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Zonnepanelen van Fonteyn staan bekend om hun hoge rendement en duurzaamheid. Bij het bestellen van nieuwe zonnepanelen is het belangrijk om op verschillende aspecten te letten. Het rendement is hierbij het meest belangrijke punt, omdat dit voor een groot deel bepaalt wat de energieopbrengst van de zonnepanelen zal zijn. Daarbij zijn zonnepanelen met een hoger rendement vaak het duurst. Houd er rekening mee dat zonnepanelen met een hoog rendement niet per definitie de beste keuze voor je zijn. Soms is de extra opbrengst van zonnepanelen met een hoger rendement lager dan de extra investering die je voor deze zonnepanelen moet doen.

 

Naar het overzicht