Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Tuinhuizen zijn enorm in trek

18 september 2017

Tuinhuizen zijn enorm in trek

Het inrichten van een tuin is vaak geen eenvoudige klus! Naast het maken van een combinatie tussen verschillende planten, struiken en bomen, wil je mogelijk ook verschillende extra elementen aan je tuininrichting toevoegen. Denk aan een zwembad, een jacuzzi of een tuinhuis. Tuinhuizen zijn momenteel enorm in trek en bieden je diverse voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om je ook in de herfst en winter even terug te kunnen trekken in je tuin. Met een elektrische kachel is het ook in de winter warm genoeg om in je tuinhuisje te zitten.

Tuinhuizen worden in verschillende modellen aangeboden. Een van de aanbieders van tuinhuizen is Fonteyn. Wanneer je voor een tuinhuis van Fonteyn kiest, kies je voor een tuinhuis van een hoge kwaliteit. Zo kun je jaren vooruit met je nieuwe tuinhuisje!

Natuurlijke uitstraling van een tuinhuis


Een van de voordelen van een tuinhuis is dat een tuinhuis een natuurlijke uitstraling heeft. Het hout waarmee een tuinhuisje vaak gemaakt wordt, past perfect bij de bomen en struiken die je al in je tuin hebt staan. Door de verschillende modellen vind je daarbij altijd een tuinhuis die aansluit bij de beschikbare ruimte binnen je tuin. Zorg er in ieder geval voor dat het tuinhuisje niet te nadrukkelijk in de inrichting van je tuin aanwezig is. Dit kan je tuin een rommelige uitstraling geven.

Tip: in een kleinere tuin kun je in plaats van een tuinhuis ook een veranda van Fonteyn gebruiken om overdekt in je tuin te kunnen zitten.

Een tuinhuis laten plaatsen


Wanneer het tuinhuisje niet door de leverancier van het tuinhuis wordt opgebouwd, kan het raadzaam zijn om hier de hulp van een klusbedrijf voor in te schakelen. Op onze website vind je een klusbedrijf bij jou in de buurt, die in dit geval hulp kan bieden. Vaak is het een behoorlijke klus om een tuinhuis op de juiste wijze in elkaar te zetten. Om te voorkomen dat er fouten gemaakt worden bij het opbouwen van een tuinhuisje, kan het inschakelen van de hulp van een klusbedrijf een slimme keuze zijn.

Naar het overzicht