Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Top 5 bijzondere vergaderlocaties Amsterdam

21 september 2017

Vergaderen voor een bedrijf is belangrijk. Zo kom je als een bedrijf bij elkaar en kan je belangrijke onderwerpen bespreken en komt iedereen direct te weten wat de stand van zaken is. Als werknemer kan je direct reageren op de zaken die je niet aanstaan of juist wel. Iedereen wordt op de hoogte gebracht en samen kan je komen tot goede beslissingen. Belangrijk is wel dat je een goede vergaderruimte hebt om in te kunnen vergaderen. Zonder een goede vergaderruimte binnen Amsterdam geen goede vergadering! Vergaderen Amsterdam is mogelijk in verschillende locaties.

Top 1 vergaderruimte

Op 15 kilometer afstand van Amsterdam ligt deze prachtige vergaderlocatie. Het is een mooi boerderijhuis met verschillende voorzieningen waardoor het vergaderen goed voorbereid wordt. In de vergaderlocatie Amsterdam kan gebruik gemaakt worden van de koffie en andere lekkernijen. Ook kan er gebruik gemaakt worden van flipovers, wifi, beamer en scherm. Dit zorgt ervoor dat de vergadering of de punten die besproken moeten worden duidelijk besproken kunnen worden en duidelijk overgebracht kunnen worden. Voor een goedkope en realistische prijs is het mogelijk om een dag van deze locatie gebruik te maken en met het team deze dag gezamenlijk door te brengen.

Een huis aan de Amstel als vergaderruimte

Aan de prachtige Amstel is te vinden de vergaderruimte Amsterdam. Je kan er met een mooi uitzicht prima vergaderen. Het is een karakteristiek gebouw dat alle voorzieningen heeft. Er kan gebruik gemaakt worden van de lekkernijen en van een lunch, borrel of een diner. Het is mogelijk om buiten te zitten en daar bijvoorbeeld het diner te nuttigen. Er zijn verschillende ruimtes waar vergaderd kan worden. Zo kan je kiezen en de vergaderruimte afstemmen op het aantal personen waar je mee gaat vergaderen. Door de indeling van de kamers en ruimtes wordt ervoor gezorgd dat de kans op de bijeenkomst meer kan slagen.

Sarphatipark Amsterdam

De originele vergaderlocatie in Amsterdam zorgt ervoor dat je met veel mensen kan vergaderen en samen bijeen kan komen. De locatie heeft een trendy en stijlvolle inrichting. Het is een prima locatie om te gaan vergaderen. Er kan genoten worden van de lekkernijen die worden geserveerd. Ook worden er teambuilding activiteiten georganiseerd. Het team kan zelf beslissen of zij mee willen doen aan de activiteiten.

Klein Binnenrust

Bij deze vergaderlocatie is er een strakke en nette inrichting georganiseerd. Je kan veel gasten uitnodigen. De inrichting zorgt voor een zakelijke en nette sfeer. Het is netjes en verzorgd. En het is mogelijk om mee te doen aan teambuilding activiteiten. Zo kan de vergadering goed beginnen. Er wordt veel verzorgd en het is mogelijk om volop te genieten van een ontbijt en een streeklunch.de gehele locatie is tot je beschikking.

Langs rivier de Gein vergaderen

BuitenGein is een vergaderlocatie die in Abcoude ligt. Het is een strak en trendy ingerichte vergaderlocatie met verschillende ruimtes. Er kunnen bijeenkomsten en vergaderingen georganiseerd worden. En daarna kan er genoten worden van de heerlijke catering. BuitenGein ligt in een beetje afgelegen waardoor er volop genoten kan worden van de natuur en tot rust gekomen kan worden. Voor een goede prijs een nuttig dagje uit.

Naar het overzicht