Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Zo bespaar je geld bij het inschakelen van een spoedslotenmaker

04 oktober 2017

Een spoedslotenmaker wordt voor talloze situaties ingeschakeld, maar vooral bij buitensluiting wordt er vaak gevraagd naar een slotenmaker met spoed. Geheel begrijpelijk wil je zo snel mogelijk weer naar binnen toe. Een 24/7 service slotenmaker staat altijd voor je klaar, ook in de avonduren en in het weekend.

Echter zorgt deze 24/7 service vaak voor extra kosten van een spoedslotenmaker. Daarom geven wij je in onderstaand artikel enkele tips hoe je geld kan besparen bij het inschakelen van een slotenmaker.

Niet tijdens kantooruren

Op het moment dat je tijdens kantooruren een slotenmaker nodig hebt is het belangrijk om een reguliere slotenmaker in te huren en dus geen spoedslotenmaker. Meestal moet je iets langer wachten totdat de slotenmaker arriveert maar dit zorgt er wel voor dat je voordeliger uit bent.

Wanneer je buiten kantooruren toch een spoedslotenmaker nodig hebt is het aangeraden om meerdere offertes aan te vragen. Sommige slotenmakers zijn nou eenmaal duurder als de ander. Ook kunnen de voorrijkosten van slotenmakers enorm hoog zijn wanneer je kiest voor een slotenmaker die niet uit de buurt komt. Vraag hier dus naar en let er op.

Zelf het slot openen?

Zelf (proberen) het slot te openen wordt sterk afgeraden, dit kan namelijk zorgen voor beschadigingen en dus extra kosten. Op het moment dat je slot beschadigd is moeten deze vervangen worden. Hierdoor kom je altijd duurder uit als dat je een slotenmaker inschakelt. Wees dus verstandig en neem contact op met een ervaren en professionele slotenmaker in de buurt.

Naar het overzicht