Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Professioneel dakdekkersbedrijf herkennen doe je zo!

04 oktober 2017

Het dak is een van de meest kwetsbare gedeeltes van de woning. Daarom is het belangrijk om hem regelmatig te laten onderhouden door een dakspecialist. Een goed onderhouden dak zorgt ervoor dat je zonder zorgen voor langere tijd van je woning kan genieten. Daarom is het enorm belangrijk om een professioneel dakdekkersbedrijf in te huren. Maar hoe herken je nou een dakspecialist?

Een echte expert in dakwerken kan je herkennen aan de keurmerken. Een professioneel dakdekkersbedrijf voldoet vaak aan alle eisen en krijgt daarvoor keurmerken. Wij hebben een aantal keurmerken voor dakdekkers op een rijtje gezet. Met deze keurmerken weet je zeker dat je een dakdekker inhuurt die beschikt over voldoende kennis en deskundigheid op het dak goed te onderhouden.

Dakmeester: Stichting Dakmeester is het nummer 1 netwerk van gekwalificeerde dakdekkers en materialen voor hellende daken. Dakdekkersbedrijven die bij Dakmeester aangesloten zijn kunnen als de beste dakpannen leggen op een hellend dak.

Dakmerk: Dit is een keurmerk voor dakdekkersbedrijven die expert zijn in platte daken. Zij voldoen aan de kwaliteitseisen voor werkzaamheden bij een plat dak.

Vebidak: Vebidak is een brancheorganisatie die de kwaliteit waarborgt voor dakdekkers die kunststof en bitumineuze plaatsen.

Dumebo DWS: Dit is de branchevereniging voor dakdekkersbedrijven gespecialiseerd in metalen daken.

KOMO: Dit is het keurmerk dat garandeert dat een dakdekker alleen dakbedekking van hoge kwaliteit gebruikt.

VCA: Het welbekende VCA certificaat is voor dakdekkers die voldoen aan alle eisen op veiligheid, milieu en gezondheid.

 

Naar het overzicht