Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Goedkoopste en duurzame energieleverancier

23 maart 2018

Online energievergelijkers maken de zoektocht naar de goedkoopste en/of de meest duurzame energieleverancier heel eenvoudig. Je kunt snel, simpel en gratis honderden euro’s per jaar besparen op je energierekening. Lees snel verder over hoe dat in z’n werk gaat!

Duurzame of goedkope energieleveranciers

Je hebt er vast wel eens een radiospotje over gehoord of een commercial van gezien: energievergelijkers. Daarin wordt geclaimd dat je door het switchen van energieleverancier op eenvoudige wijze tot wel honderden euro’s per jaar kunt besparen. Zo simpel als het klinkt is het tegelijkertijd ook. Je voert je postcode en huisnummer in, geeft de grootte van je huishouden aan en selecteert eventuele voorkeuren zoals groene stroom. Vervolgens doet de energievergelijker het werk voor je en krijg je binnen enkele seconden een compleet overzicht van geschikte energieleveranciers aan de hand van je adres, verbruik en voorkeuren.

Welke energieleverancier moet je hebben?

Er is niet één bepaalde energieleverancier voor iedereen het goedkoopst. Waar voor het ene huishouden energielevarancier Nuon misschien het goedkoopst is, kan voor een andere woonsituatie Eneco namelijk weer het best betaalbaar zijn. Ga je voorkeuren als groene stroom erbij betrekken, dan komt Greenchoice als aanbieder van energie misschien weer als meest geschikt uit de bus. Dat is nou net een van de praktische voordelen van online energievergelijkers zoals je die vindt op Verlaagjemaandlasten.nl. Je krijgt een aanbod van energieleveranciers dat compleet afgestemd is op jouw wensen en energieverbruik!

Onafhankelijk vergelijken

Misschien vraag je je af hoe energievergelijkers deze dienst gratis kunnen aanbieden. Is het wel zo onafhankelijk? Online energie vergelijken is 100% onafhankelijk. Deze partijen krijgen een bepaalde bedrag per overstapper, en dan maakt het niets uit naar welke energieleverancier iemand overstapt. Je kunt er dus op rekenen dat de leveranciers die jij krijgt voorgesteld voor jou ook echt het goedkoopst zijn. Kortom, jij betaalt niet langer teveel voor je energie en de vergelijkers vangen een kleine vergoeding. Prima deal vinden wij!

Naar het overzicht