Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

3 tips om autoschade te voorkomen

28 november 2018

Ieder jaar botsen duizenden Nederlanders met hun auto ergens tegen aan. Oeps, dat paaltje had ik net niet gezien.. En als gevolg flinke schade aan de auto. Je kunt natuurlijk blijven rondrijden met een deukje in de auto, maar als echte autoliefhebber heb je dit toch liever niet. Autoschade kun je niet voorkomen toch? Dit kan wel, met deze tips verklein jij de kans op autoschade en hoef jij geen geld uit te geven aan een de reparatie.

Winterbanden in de winter

Het klinkt logisch: winterbanden op de auto in de winter. Maar toch is dit niet zo vanzelfsprekend voor veel Nederlanders. We rijden namelijk ook in de winter nog gauw met zomerbanden. Als het gesneeuwd heeft of als het glad is, kan dit voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Met zomerbanden kom je namelijk veel minder snel tot stilstand dan als je met winterbanden rijdt.

Veel mensen willen toch geen extra geld uitgeven aan winterbanden. Maar wist je dat bij temperaturen lager dan zeven graden winterbanden al veel voordelen bieden. Je hoeft ze dus niet alleen bij sneeuw of gladheid te gebruiken.

Niet op je mobieltje!

We gebruiken onze smartphone overal; op het werk, in de trein en op de wc. Ook wordt er in de auto tijdens het rijden nog snel even op dat ene berichtje gereageerd of wordt Instagram nog even gecheckt. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: gebruik je mobieltje niet tijdens het rijden. We worden er erg snel door afgeleid en voordat je het weet rijd je zomaar op de andere weghelft. Het gebruik van de smartphone leidt jaarlijks tot erg veel ongelukken. Dus als je autoschade wilt voorkomen, zet je mobieltje dan uit tijdens het autorijden.

 

Is het al te laat?

Komen deze tips voor jou toch net iets te laat? Is het kwaad al geschied en ben je ergens tegenaan gereden of zit er een kras op je auto? Deze schade wil je natuurlijk zo goed en zo snel mogelijk repareren. Ga daarom op zoek naar een autoschadeherstel expert die jouw auto kan repareren. Het enige wat je dan hoeft te doen is het afleveren van je auto en deze is dan binnen de kortste keren weer schadevrij.

Naar het overzicht