Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Wat heb je nodig voor een verhuizing?

30 november 2018

Verhuizen is altijd een spannend tijd. Het is de tijd van een nieuwe stap in het leven en wellicht wel een grote verandering. Vaak gaan verhuizingen gepaard met een grote ontwikkeling in iemands leven. Dit kan een uitbreiding in de familie zijn of voor het eerst op eigen benen staan in je eigen woning. Zo’n verandering is erg spannend maar kan ook veel stress en afleiding met zich mee brengen. Vaak omdat er zoveel gedaan moet worden. In dit artikel vind je een aantal tips die handig zijn wanneer je gaat verhuizen.

Verhuiswagen

Je moet natuurlijk al die spullen vervoeren, maar dat gaat niet zomaar. Vooral groot meubilaire is lastig om te vervoeren. Veel mensen huren hiervoor een verhuisploeg in. Dit is handig maar niet altijd essentieel. Je kan namelijk ook zelf een verhuiswagen huren, dan kan je zelf je spullen vervoeren. Dit bespaard geld en je bent van niemand afhankelijk. Verhuisbedrijven kunnen namelijk nog wel eens te laat komen. Dit is niet handig als je binnen een bepaalde tijdsbestek moet verhuizen. Ook weet je zeker dat geen van je spullen beschadigd raken omdat je zelf de verantwoordelijkheid hebt en het voorzichtig kan aanpakken. Zo maak je de kans kleiner dat er iets kapot gaat.

Verhuisdozen

Zorg dat je genoeg verhuisdozen hebt. Deze zijn erg handig om alle kleine spullen geordend mee te nemen. Zo raakt niks door de war en kan je het precies weer zo uitpakken als je het hebt ingepakt. Wel zo makkelijk.

Checklist

Maak een checklist met alle zaken die geregeld moeten worden. Hierdoor kan je rustig volgens de lijst gaan werken en loopt niet alles door elkaar. Op deze manier bewaar je het overzicht en kan je veel sneller klaar zijn. Zo weet je zeker dat je verhuizing soepel verloopt.

Naar het overzicht