Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Offerte hovenier

31 oktober 2015

Offerte hovenier

Door het aanvragen van een offerte voor een hovenier, kunt u zich de nodige kosten besparen. Maximaal 5 hoveniers zullen u een prijsopgave doen toekomen, zodat u de berekende prijs voor bepaald hovenierswerk op een eenvoudige manier met elkaar kunt vergelijken. Betaal nooit teveel als dat niet nodig is. Welk hoveniersbedrijf u het meeste aanspreekt, bepaalt u uiteraard helemaal zelf.

Waarom een hovenier?

in de regel wordt een hovenier ingeschakeld voor alles wat rondom uw tuin te doen valt. Dit varieert van tuinontwerp tot tuinaanleg en van tuinonderhoud tot tuinrenovatie. Verschillende tuinwerkzaamheden kunt u wellicht zelf regelen, maar bij weinig tijd of inzicht brengt een hoveniersbedrijf uitkomst. Andere tuinklussen kunt u beter helemaal aan een hovenier overlaten.

Certificaten hovenier

Wilt u absolute zekerheid voor wat betreft de kwaliteit van een hoveniersbedrijf kunt u kijken of een bepaalde hovenier ook gecertificeerd is. Dit zal de prijs van de offerte van uw hovenier zeker beïnvloeden. Een aantal certificaten waar hoveniers over kunnen beschikken zijn:

TuinKeur-keurmerk:

Een certificaat die de betrouwbaarheid garandeert.
VCA Certificatie: Dit is meer gericht op de veilige werkomstandigheden, zodat alles vlekkeloos verloopt.

 
VHG: Dit is een brancheorganisatie waar hoveniers bij aangesloten zijn, hetgeen iets zegt over hun vakbekwaamheid.

Specialistisch hovenierswerk

Naast gewone tuinwerkzaamheden kan een hovenier ook specialistische werkzaamheden voor u uitvoeren. Grondwerk, beregening en drainage, het snoeien van bomen en heesters of het rooien van een grote boom dient professioneel te gebeuren. Zeker bij grote tuinen of plantsoenen worden hoveniersbedrijven standaard ingezet.

Offerte hovenier kan verschillen

Naast het gewone prijsverschil kan de uitkomst van uw offerte van een hovenier ook verschillen door de min of meerdere kwaliteit. Een gecertificeerd hoveniersbedrijf rekent doorgaans hogere kosten dan een hovenier die nog maar net is begonnen.

Hovenier offertes vergelijken.

Bron: Komparus


Naar het overzicht