Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Beschikken alle medewerkers over de juiste certificaten?

12 maart 2019

Als je een bedrijf hebt dan moet je voldoen aan bepaalde verplichtingen. Ook verplichtingen om een veilige werkomgeving te creëren. Niet alleen voor jezelf, maar vooral voor je medewerkers. Mensen die in de bouw werken moeten aan veel meer verplichtingen voldoen dan je vooraf wellicht zou denken. We vertellen graag wat meer over de nodige opleidingen die hiervoor beschikbaar zijn.

Nederlandse bedrijven werken veiliger met VCA

Er zijn in Nederland een hoop mensen die werken in de bouw, voor een aannemer is het verplicht om te beschikken VCA-Certificaat. VCA is De afkorting voor veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers. Steeds meer bedrijven zijn aangesloten hierbij en met een VCA certificaat kunnen zij ook aan klanten aantonen dat ze veilig en gezond aan de slag gaan.

Het is verplicht om iemand met een BHV-certificaat te hebben

Als een bedrijf over personeel beschikt dan is het ook altijd verplicht om iemand met een BHV-opleiding aanwezig te hebben. Dit is iemand die eerste hulp kan verlenen in het geval van ongevallen en noodsituaties bijvoorbeeld. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de brandveiligheid, maar ook om de gezondheid van medewerkers. Als er iemand aanwezig is die een BHV-cursus gevolgd heeft. Kan men er altijd van uit gaan dat er snel hulp verleend kan worden wanneer dat nodig is.

Snel en voordelig een VCA of BHV training volgen

Op zoek naar een goed trainingscentrum waar de opleidingen op het gebied van VCA en BHV te volgen zijn? Neem eens een kijkje op de Westpoort.nl. Er zijn hier diverse opleidingen beschikbaar en vaak ook nog in verschillende niveaus en talen. Als er een cursus gevolgd moet worden vanuit het bedrijf, kan de juiste opleiding hier ongetwijfeld gevonden worden.

Naar het overzicht