Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Schade aan het autoruit snel laten herstellen

12 maart 2019

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Schade aan het autoruit. Als je regelmatig in de auto rijdt dan heb je vast wel eens een sterretje in het vooruit gehad. Vaak komt dit door een opspattend steentje of iets anders wat op de weg ligt. Het is altijd belangrijk om snel te handelen zodat het probleem opgelost kan worden voordat het groter wordt.

Een sterretje in het raam kan snel verholpen worden

Als je er op tijd bij bent, kan een specialist op het gebied van autoruitschade het probleem snel verhelpen. Kijk voor autoruitschade reparatie eens op de website van de Glasgarage.nl. Bij deze garage staan meerdere experts voor je klaar om het probleem op te lossen. Als het slechts een klein sterretje betreft, kan het snel opgelost worden door middel van het aanbrengen van epoxyhars op de exacte locatie waar het probleem zich voordoet. Dit gaat erg snel waardoor je vaak na een aantal uur alweer onderweg bent.

Voorkom dat het hele raam vervangen moet worden

Voorkomen is altijd beter dan genezen en dat geldt ook op het gebied van schade die kan ontstaan aan het autoraam. Zoals we al kort beschrijven hebben, een klein sterretje kan een grote scheur worden en dat kan funest zijn voor het autoruit. Deze moet dan geheel vervangen worden en dat is een stuk prijziger. Daarnaast duurt het ook nog eens een stuk langer waardoor je wellicht vertraging oploopt en niet direct weer door kan.

Specialist op het gebied van autoruitschade

Er zijn diverse autogarages die je kunnen helpen als je een sterretje in het ruit hebt of zelfs een hele scheur in je raam. Over het algemeen is het echter toch het meest verstandig om op zoek te gaan naar een echte specialist op het gebied van autoschade en glas met de service van de Glasgarage ben je zo snel mogelijk weer onderweg met een veilig gevoel.

Naar het overzicht