Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Radiator met thermostaat installeren

05 april 2019

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf aan te slag te gaan met grote een kleine projecten om het wooncomfort te verbeteren. Hierbij kan het ook gaan om de verwarming bijvoorbeeld. Zelf de radiator installeren is echter niet eenvoudig. Er zijn op internet wel handleidingen beschikbaar die je hierbij kunnen helpen. De juiste materialen op het gebied van radiatoren en installatietechniek zijn bovendien ook eenvoudig op internet aan te schaffen.

Zelf een radiator installeren

Veel mensen kiezen ervoor om aan installateur in te schakelen als het gaat om de verwarming. Het is echter ook mogelijk om zelf een radiator te installeren. Daarvoor moet je echter wel beschikken over enige kennis en de juiste materialen natuurlijk. De juiste installatiematerialen om een radiator aan te brengen kan je kopen op internet. Tegenwoordig is alles op het gebied van radiatoren beschikbaar. Ook de losse onderdelen zijn eenvoudig online aan te schaffen.

Een slimme thermostaat plaatsen

Een thermostaat is nodig om de verwarming goed in te stellen. Er kan een programma ingesteld worden, of een vaste temperatuur. Er zijn tegenwoordig ook steeds meer een slimme thermostaten op de markt beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat er energie bespaard kan worden. Er kan bijvoorbeeld een programma ingesteld worden waarmee de verwarming niet werkt wanneer er niemand aanwezig is.

Alles op het gebied van installatietechniek

Op de Installatieloods.nl kan je alles vinden op het gebied van warmte en installatiemateriaal. Ook alles om je eigen vloerverwarming aan te leggen en de nodige leidingsystemen die hierbij van pas komen. Er zijn oplossingen voor iedere ruimte, je kan het gewoon zelf doen waarmee je kosten bespaart en toch het wooncomfort hoog kan houden.In het assortiment bevinden zich ook enkele bekende A-merken zoals Bosch en Vaillant bijvoorbeeld. De levertijd is ook erg kort, als er voor 16:30 uur in de middag besteld wordt, wordt het product nog de volgende dag thuisbezorgd.

Naar het overzicht