Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Nieuwe trap of laten renoveren

05 april 2019

Wanneer de huidige trap in een woning niet meer aan de wensen voldoet, kan men ervoor kiezen om deze te laten vervangen of te renoveren. Renovatie wordt doorgaans uitgevoerd door de traptreden te laten vervangen. Deze kunnen opnieuw bewerkt worden, in een andere kleur worden aangebracht of compleet vernieuwd worden met een ander materiaal. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van het renoveren van trappen. Zo is het ook mogelijk om een trap opnieuw te laten bekleden.

Nieuwe traptreden laten maken

De meeste bedrijven die renovatie aan trappen uitvoeren doen dit door de treden los te halen en deze te bewerken. Ook kan er voor gekozen worden om compleet nieuwe traptreden aan te brengen. Hiermee kan de trap weer een stuk langer vooruit en hiermee kan men er ook voor zorgen dat andere ergernissen worden weggenomen, zoals krakende traptreden bijvoorbeeld. Het is handig om van tevoren een wensenlijstje op te stellen. Hoe komt de trap eruit te zien en waar moet het is er nog meer aan voldoen? Aan de hand hiervan kan een specialist aan de slag om de wensen werkelijkheid te maken.

Trap laten bekleden

Een andere manier om ervoor te zorgen dat de traptreden minder snel kraken kan het aanbrengen van trapbekleding zijn. Ook kiezen veel mensen voor een trap bekleden omdat dit er mooi uitziet of een stuk fijner aanvoelt wanneer er met blote voeten over de trap heen gelopen wordt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van trapbekleding. Dit kan op een dunne manier worden aangebracht maar er is ook dikkere trapbekleding beschikbaar. Vrijwel alle kleuren die je kan bedenken zijn mogelijk.

Specialist op het gebied van traprenovatie nodig?

Als je op zoek bent naar unieke trapbekleding, en een volledig gerenoveerde trap. Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van Nextstep renovatie. De trappen die worden aangebracht door deze specialist zijn duurzaam en slijten niet snel. Ook als het gaat om trapbekleding, kiezen veel mensen voor deze leverancier. Een trap die bekleed wordt door deze specialist, is ideaal voor een drukke woonomgeving, maar ook in bedrijfspanden wordt dit regelmatig toegepast.

Naar het overzicht