Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Op zoek naar een vakman voor het schoonmaken van dakgoten?

08 mei 2019

Het schoonmaken van de dakgoten wordt door veel mensen vergeten. Dat is ook niet verwonderlijk want wie let er nou op de dakgoten?! Pas als er problemen ontstaan door een verstopte dakgoot of regenpijp wordt je jezelf pas bewust van deze toch wel belangrijke klus. Verstoppingen in dakgoten kunnen zorgen voor veel schade. Schade die ontstaat door het overstromen van de dakgoten, lekkages in de dakgoten, en dak lekkages. Omdat het water niet op de juiste manier wegstroomt kan er zelfs schade ontstaan op de muren van uw huis. De aanslag op de muren is niet alleen niet mooi maar kan ook de voegen aantasten. Door regelmatig uw dakgoten te laten schoonmaken kunt u deze problemen allemaal voorkomen en de daarbij ontstane extra kosten dus ook!

Laat ook direct de regenpijpen reinigen!

Als u de dakgoten laat schoonmaken is het verstandig om ook direct de regenpijpen te laten doorsteken. Gedurende het hele jaar komt er namelijk afval en aanslag terecht in uw regenpijpen. U kunt hierbij denken aan bladeren, takken, mos en zelfs onkruid wat gaat groeien in uw regenpijpen. Het is daarom verstandig om periodiek uw regenpijpen te laten doorsteken gelijk met het schoonmaken van de dakgoten. Als u deze klus één keer per jaar laat uitvoeren, het liefst nadat de herfst zijn bladeren heeft laten vallen, kunt u enorm veel problemen en schade voorkomen.

Hoe regel je iemand die de dakgoten komt schoonmaken?

Dakgotenschoonmaken.com is hét landelijke netwerk als het gaat om het schoonmaken en inspecteren van uw dakgoten en regenpijpen. In heel Nederland kunt u gebruik maken van deze dienstverlening voor zowel bedrijven als particulier. Het enige wat u hoeft te doen is ons contactformulier op de website Dakgotenschoonmaken.com in te vullen. Er wordt daarna spoedig contact met u opgenomen en u ontvangt direct een vrijblijvende offerte.

Naar het overzicht