Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

CV ketel offerte

31 oktober 2015

CV ketel offerte

 

Een CV ketel aanschaffen is iets waar u hooguit om de 12 à 15 jaar mee te maken krijgt. Voordat u een CV ketel offerte laat opmaken dient u stil te staan bij wat voor u belangrijk is. Naast de aanschafprijs heeft u misschien specifieke woonwensen. Wordt het een goedkope ketel die niet zo zuinig is of kiest u toch liever voor de wat duurdere HR-ketel, die zichzelf terugverdient?

Factoren die bij uw CV ketel offerte een rol spelen

Bij de aanschaf van uw CV ketel dient u rekening te houden met een aantal factoren die van invloed zijn op de prijsopgave van uw CV ketel offerte , zoals:

warmtecapaciteit
warm kraanwater
betrouwbaarheid
gebruiksgemak
energieverbruik
formaat
onderhoud

Capaciteit en warm water

Heeft u een groot of klein huis en hoe goed is uw huis geïsoleerd? De warmtecapaciteit dient hierop aan te sluiten. En als u tegelijkertijd ook warm kraanwater wenst, wellicht op meerdere punten in het huis kunt u beter voor een combiketel kiezen. Daarnaast kunt u letten of uw CV ketel niet zoveel geluid maakt. Zeker in de buurt van uw slaapkamer kan dit ‘s nachts lastig zijn. Maak deze wensen kenbaar in uw CV ketel offerte.

Betrouwbaarheid en gebruiksgemak 

Uw CV ketel dient veilig en betrouwbaar te zijn. Bij goede CV ketel merken, zoals Nefit of Bosch, heeft u daar nauwelijks omkijken naar. Het noodzakelijke jaarlijkse onderhoud volstaat in de meeste gevallen. Mocht u desondanks toch met een storing te maken krijgen, is het maar wat handig wanneer dit duidelijk aangegeven wordt, zodat u de storing met behulp van een gebruikersboekje eenvoudig kan oplossen. Ook het bijvullen van uw ketel dient makkelijk te verlopen.

Energieverbruik en formaat

Veruit de meest zuinige ketels zijn de zogenaamde HR ketels, die overigens onderling nog behoorlijk in energiegebruik kunnen verschillen. Beschik je over weinig ruimte kan ook een kleiner formaat uitkomst bieden.

Vergelijk de prijzen van uw CV ketel offerte!

Bron: Komparus


Naar het overzicht