Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Metselaar offerte

31 oktober 2015

In uw zoektocht naar een goede metselaar biedt een offerte redelijk snel inzicht in de tarieven die verschillende metselaars berekenen. U kunt kiezen uit maximaal vijf gekwalificeerde metselaars die allemaal over de nodige ervaring beschikken. Metselwerk is essentieel voor een stevige woning. Dat er vakkundig gemetseld dient te worden is een absolute noodzaak.

Welke metselaar?

Je hebt metselaars die voor zichzelf werken en alleen opereren, maar je hebt ook speciale metselbedrijven die meerdere metselaars tegelijk kunnen aansturen. Een metselbedrijf kan ook een metselaar inzetten voor specifiek metselwerk. Allemaal zaken waarbij u in uw metselaar offerte  rekening mee kunt houden.

Soorten metselwerk

Al naar gelang de stijl van uw woning en de aard van het metselwerk vereist elk huis een andere werkwijze of afwerking. Het wek van een metselaar kan bestaan uit:

Lijmwerk
Voegwerk
Stelwerk
Siermetselwerk
Goed metselwerk betekent altijd dezelfde ruimte tussen alle gemetselde stenen. Dat de stenen waterpas gestapeld worden en dat er geen lucht tussen mag zitten. 

Keurmerk

Een gekwalificeerde metselaar of vakkundig metselbedrijf is helemaal betrouwbaar wanneer er sprake is van een keurmerk, zoals de Kluskeur. Metselaars die hierbij aangesloten zijn worden regelmatig getoetst.

Metselaar offerte per uur of m2

In uw metselaar offerte kunt u aangeven hoe u de klus wilt uitbesteden. Sommige metselbedrijven rekenen per uur. Dit tarief ligt tussen de €35,- en €50,-. Maar je hebt ook metselaars die per m2 rekenen. Dit tarief komt te liggen tussen de €60,- en €80,-. Het voordeel van deze laatste kostenberekening is dat je niet afhankelijk bent van de snelheid waarmee de metselwerkzaamheden worden verricht. Een metselklus kan ook aangenomen worden.

Vergelijk Metselaars

Bron: Komparus


Naar het overzicht