Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Zonwering offerte

01 november 2015

Zonwering offerte

Overweegt u een zonwering aan te schaffen kunt u via een offerte uitsluitsel krijgen over de prijs. Plaatsing van zonwering biedt vele voordelen en zijn een aanwinst voor uw huis. Verkoelend in de zomer en isolerend in de winter. Voordat u uw zonwering offerte invult eerst nog wat nuttige informatie die van belang kan zijn bij het bepalen van uw keuze. 

Verschillende uitvoeringen

Aan welke zonwering geeft u de voorkeur? Er zijn namelijk verschillende soorten uitvoeringen. De zonwering die u aan zal schaffen hangt af van uw persoonlijke smaak en ook aan welke eisen u stelt. In uw zonwering offerte kunt u kiezen voor een:

Knikarmscherm
Uitvalscherm
Markies
Screen
Rolluik
Voordelen buitenzonwering

Allereerst beschermt uw zonweringsysteem u tegen schadelijke UV-straling. Bovendien wordt verkleuring van uw meubels en inkijk voorkomen. Rolluiken werken niet alleen verkoelend en preventief tegen inbraak, maar hebben ook een verduisterend effect en verminderen uw stookkosten. Daarnaast voegt zonwering ook een decoratieve waarde toe aan uw huis.

Kosten zonwering

Informeer over welk systeem zonwering u wilt laten installeren. In de offerte van uw zonwering dient niet alleen de maat, maar ook de kwaliteit van het doek duidelijk te zijn. Ook de kleur en de kleuren van de geleiders en de omkasting van uw buitenzonwering zullen de prijs beïnvloeden. En natuurlijk maakt het verschil of u voor een handmatige of elektrische bediening kiest.

Niet alleen zonwering offerte

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken tussen de verschillende regionale zonweringtoeleveranciers is het altijd verstandig om, voordat u overgaat tot installatie, een afspraak te maken. Dus niet alleen een zonwering offerte. Zo weet u namelijk zeker dat de zonweringspecialist niets over het hoofd ziet en u ook kan adviseren inzake de beste oplossing.

Plaats uw klus voor zonwering

Bron: Komparus


Naar het overzicht