Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Stratenmaker offerte

01 november 2015

Statenmaker offerte

Professionele bestrating kunt u beter aan een vakman overlaten. Met onze stratenmaker offerte krijgt u snel uitsluitsel over de te verwachten kosten. Bij het vergelijken van de verschillende stratenmakers kan uw voordeel flink oplopen. Reden te meer om bij een aantal belangrijke aspecten van het bestraten van uw tuin of oprit stil te staan.

Voordelen stratenmaker

Omdat een stratenmaker zijn vak verstaat en doorgaans over jarenlange ervaring beschikt kunt u ervan uitgaan dat alles helemaal in orde komt. Zo wordt er voor een egale ondergrond gezorgd, structureel gewerkt en worden bepaalde legpatronen toegepast, voor een duurzame bestrating.

Kosten stratenmaker

In uw stratenmaker offerte kunt u aangeven wat voor een soort bestrating u voor ogen heeft en voor welk soort steen of tegel u kiest. Natuurlijk zullen de kosten van een stratenmaker voor een groot deel ook afhangen van de hoeveelheid vierkante meters die bestraat moeten worden. Maar vult u uw stratenmaker offerte zo volledig mogelijk in, zult u niettemin toch aangenaam verrast worden door de prijsverschillen. De

Gemiddelde prijs per uur ligt tussen de €25,- en €55,-
Gemiddelde vierkante meter prijs ligt tussen de €8,- en €15,-
Bespaar op uw statenmaker offerte

Neemt u zelf werkzaamheden voor uw rekening kan dit de nodige kosten besparen. De offerte van uw stratenmaker zal een heel andere uitkomst geven wanneer u zelf de oude bestrating alvast verwijderd en afvoert. Ook kunt u eventueel zelf de grond egaliseren, zodat er direct betegeld of bestraat kan worden. Ons advies is wel om met een erkend stratenmakerbedrijf in zee te gaan. Dit in verband met aansprakelijkheid, in het geval van slechte bestrating.

Plaats uw klus voor Stratenmaker

Bron: Komparus


Naar het overzicht