Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

CV installateur offerte

30 oktober 2015

CV installateur offerte

Of u nu een CV-ketel huurt of koopt, in beide gevallen bent u gebaat bij een heldere CV installateur offerte. Het vooraf laten inlichten over de te verwachten kosten voorkomt onaangename verrassingen en geeft u een reëel beeld. Bij de aanschaf van een CV-ketel moet u deze altijd door een erkende installateur laten installeren. De geavanceerde techniek en de strikte veiligheidsvoorschriften maken dit noodzakelijk.

Hoe herken ik een goede CV-installateur?

Voor het laten installeren bent u aangewezen op een erkende CV-installateur. Maar hoe herken je deze? Na het versturen van uw CV installateur offerte dient u te letten op de volgende zaken:

Lid van Uneto-VNI
Goede reputatie
Ruime ervaring
Servicegericht

Waarom is dit belangrijk?

Omdat je CV-ketel een zeer belangrijk apparaat is dat vrijwel continu dienst doet is een vakkundige installatie van essentieel belang. Wanneer u via ons de verschillende offertes van uw CV installateur uit uw regio heeft ontvangen, kunt u zelf op hun website wellicht meer informatie inwinnen. Een CV-installatiebedrijf dat over ruime ervaring beschikt is een pluspunt. Recensies of in uw nabije omgeving navraag doen omtrent hun reputatie biedt ook meer zekerheid. Uneto-VNI dient als waarborg, waarbij alle CV-installateurs zijn aangesloten. Ook de service is niet onbelangrijk.

Waarin een CV installateur offerte kan verschillen

CV-ketel offertes kunnen onderling nogal van elkaar verschillen. Allereerst hangt dit af van het type CV-ketel dat u wenst. Daarnaast speelt ook uw woonsituatie een zeer grote rol. Het afvoerkanaal van uw rookgassen, en in het geval van een HR-ketel, aansluiting op uw riool dienen in de buurt te zitten. Ook de manier waarop uw huis in de toekomst wordt verwarmd is een factor van belang. Kortom, allemaal zaken die de prijs van uw CV installateur offerte bepalen.

Vergelijk cv installateur offertes in uw regio

Bron: Komparus


Naar het overzicht