Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Frisdrankautomaten

01 november 2015

Frisdrankautomaten

Om u wegwijs te maken bij het bepalen van de juiste keuze  voor uw frisdrankautomaat, eerst nog wat extra informatie over frisdrankautomaten in het algemeen. Bij onze offerte aanvraag moet in ieder geval duidelijk zijn of u de drankautomaat wil kopen, huren of met een full service contract wil aanschaffen. Bij deze laatste optie draagt de leverancier zorg voor onderhoud en bijvulling. Uiteraard brengt elke contractvorm een ander kostenplaatje met zich mee.

Eigenschappen frisdrankautomaten

Het aanbod is groot en er zijn legio leveranciers van frisdrankautomaten die wat voor u willen betekenen. Daarom is het ook belangrijk om bij meerdere aspecten of eigenschappen van uw toekomstige frisdrankautomaat stil te staan. Voor een offerte op maat dient u, naast de contractvorm, ook rekening te houden met de volgende punten:

Inhoud
Maat
Vormgeving
Soort
Plaatsing
Betaalwijze


Mogelijkheden frisdrankautomaat

Wilt u een frisdrankautomaat kopen, huren of toch liever leasen? Ook zelf uw drank bijvullen kan. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Worden het petflesjes of gaat u voor een echte blikjesautomaat? Kiest u voor de bekende frisdrankmerken, zoals Coca Cola, Fanta en Sprite of heeft u liever alleen vruchtensappen? Ook zijn er frisdrankautomaten met zowel frisdrank als lekkere snacks. Daarnaast kunt u in uw offerte aangeven of u de voorkeur geeft aan een muntsysteem, chipknip of ander kaartsysteem.

Welke leverancier

U begrijpt dat bij het vergelijken van de tarieven van frisdrankautomaten contractvorm, functionaliteiten en omvang verschillende uitkomsten zullen opleveren. Zo bestaat zelfs de mogelijkheid van een gratis plaatsing van uw frisdrankautomaat, waarbij op basis van een jaarcontract alles wordt aangevuld en onderhouden

Vraag offertes aan.. 

Bron: Komparus.nl


Naar het overzicht