Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Frisdrankautomaat prijs

01 november 2015

Frisdrankautomaat prijs

Verschilt een frisdrankautomaat in prijs? Voor een bevredigend antwoord kunt u het beste een offerte aanvragen. Bij het invullen zijn er een aantal aspecten die bij uw keuze meetellen. Wilt u als bedrijf, horecaonderneming of als particulier een frisdrankautomaat kopen, let dan op welke drankautomaat tegemoet komt aan uw wensen.

Tips bij het kopen

De prijs van een frisdrankautomaat is een eenmalige uitgave. Een bedrag dat u natuurlijk het liefst zo goed mogelijk besteedt en dat past binnen uw budget. Het is daarom belangrijk dat u met een professionele leverancier zaken doet en dat u bent verzekerd van een goede kwaliteit. Er is een enorm aanbod van frisdrankautomaten, waarbij u kunt kiezen voor een nieuw of tweedehands frisdrankautomaat. Zorg voor garantie en maak uw wensen in onze offerte duidelijk.

Types frisdrankautomaat

Qua aanbod in verschillende soorten frisdrankautomaten kunnen we vier types onderscheiden. Je hebt een:

drankautomaat met blikjes/petflesjes
frisdrankautomaat combinatie frisdrank/vruchtensap
vruchtensappenautomaat
snoep- en frisdrankautomaat
Extra optie

Bij de aanschaf van uw frisdrankautomaat is een service en/of onderhoudscontract ook mogelijk. Handig voor wanneer uw garantietermijn is verlopen of wanneer u te maken krijgt met storingen of reparaties. Deze extra optie kunt u in uw offerte mee laten nemen.

Frisdrankautomaat prijs vergelijken

Welke leverancier van frisdrankautomaten pakt voor u het meest gunstig uit? De prijs van een frisdrankautomaat met elkaar vergelijken is niet altijd even eenvoudig. Als u besluit om een frisdrankautomaat te kopen, hangt alles af van de mogelijkheden waarover uw drankautomaat beschikt. Tarieven worden bepaald door de eigenschappen, afmetingen, vorm en assortimentskeuze.

Vraag prijzen op

Bron: Komparus.nl


Naar het overzicht