Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Hovenier offerte

02 november 2015

Hovenier offerte

Voor tuinaanleg, tuinontwerp, tuinrenovatie of ander tuinwerk schept het aanvragen van een hovenier offerte absolute zekerheid omtrent de te verwachten kosten. Hoveniers vergelijken scheelt niet alleen geld, maar de offerte van een hovenier sluit vooraf ook onvoorziene kosten uit, voor wanneer bijvoorbeeld de tuinwerkzaamheden uit mochten lopen. Vergelijk bij ons de verschillende hoveniersbedrijven uit uw regio.

Waarom een hovenier uit de regio

Een groot voordeel van een lokale hovenier is dat hij verstand heeft van de grondsoort en ook weet welke planten het wel en niet goed doen in uw tuin. Bovendien worden de reiskosten beperkt en bent u er zeker van dat hij dit niet doorberekent in de prijs van uw offerte.

Een hovenier offerte op maat

Om een goed overzicht te krijgen in de offerte van uw hovenier dient u voor u zelf een aantal zaken te onderscheiden die van invloed kunnen zijn op de prijzen die het hoveniersbedrijf hanteert. Als u hoveniers gaat vergelijken moet u letten op de volgende kosten:

Wat wordt er berekend voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud?
Wat vraagt de hovenier voor de verschillende werkzaamheden?
Zit er een garantietermijn op planten en geleverd materiaal?
Zo ja? Hoelang is deze geldigheidsduur?


Wat is een goede hovenier?

Om er zeker van te zijn dat u met een goede hovenier te maken krijgt, kunt u zich het beste eerst oriënteren. Dat kan door op zoek te gaan naar referenties. Maak vervolgens duidelijke afspraken, terwijl ook ervaring mee kan tellen. Een hoveniersbedrijf dat al twintig jaar bestaat wekt nu eenmaal meer vertrouwen dan een nieuwkomer.

Welk hoveniersbedrijf en voor welk hovenierswerk er ook gekozen wordt, u heeft tenminste wat te vergelijken.

Plaats uw Hoveniers klus.

Bron: Komparus.nl


Naar het overzicht