Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

CV installatie kosten

30 oktober 2015

CV installatie kosten

Bent u toe aan een nieuwe CV installatie, wilt u natuurlijk weten wat dit allemaal gaat kosten. Of het nu bij de aanschaf van een huis is, waar nog helemaal geen CV aanwezig is, of dat uw oude installatie aan vervanging toe is, het blijft een flinke uitgave. Om de kosten van uw CV installatie redelijk te beheersen verschaft het aanvragen van een offerte enige duidelijkheid.

CV installatie verschillende kosten

Een CV installeren is in goede handen bij een erkende CV installateur. De kosten van uw CV worden bepaald door:

Materiaal
Installatiekosten
Stookkosten
Het materiaal bestaat uit de CV-ketel, leidingen, radiatoren, expansievat en fittingen. Het werk dat u laat uitbesteden door de installateur kost tijd, dus geld, terwijl ook de stookkosten kunnen variëren al naar gelang de kwaliteit van uw CV-ketel. Een HR CV-ketel bespaart u veel geld. Installatie- en materiaalkosten worden door een erkende CV installateur doorgaans in één prijs berekend.

Let op bij aanbiedingen

Soms wordt er gestunt met all-inclusive prijsaanbiedingen. Check bij dit soort aanbiedingen dan wel even of u te maken hebt met een betrouwbare CV installateur. Bij een verkeerde  CV installatie vallen kosten hoger uit en blijkt goedkoop uiteindelijk duurkoop. 

Werkelijke kosten CV installatie

Het mooie van een CV ketel offerte of een offerte voor een complete CV installatie is dat u precies kan laten uitrekenen wat de financiële consequenties zullen zijn. Door de offertes met elkaar te vergelijken, zullen de CV installatie kosten nooit hoger uitvallen dan in de offerte staat aangegeven.

Bron: Komparus


Naar het overzicht