Menu
Inloggen
Zoeken
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Is uw cv ketel aan vervanging toe?

30 oktober 2015

Is het tijd om uw CV ketel te vervangen? Vraag dan eerst een offerte aan bij een CV installateur. Erkende CV installateurs beschikken over ruime ervaring en bieden garantie bij de installatie. Uw CV ketel vervangen levert vanwege de laatste technologische ontwikkelingen een flinke energiebesparing op. Bij een CV ketel vervangen zijn besparingen van 15 tot 20 procent op de stookkosten heel normaal.
 
Wanneer een CV ketel vervangen?
De meeste verwarmingsketels zijn aan vervanging toe wanneer ze versleten zijn. De levensduur van uw CV ketel varieert tussen de 12 en 15 jaar. Heeft u een mankement en vallen de kosten voor het repareren enigszins tegen, kunt u beter uw CV ketel vervangen. De nieuwste HR-ketels zorgen voor:
een optimaal rendement
lagere stookkosten
hogere woningwaarde
Offertes aanvragen loont de moeite
Wist u dat, om een CV ketel te vervangen, alleen al door het vergelijken van verschillende offertes, uw voordeel soms tot 40 procent kan oplopen? Installateurs hanteren nu eenmaal verschillende tarieven. Dus pak uw voordeel en vergelijk CV installateur prijzen!
 
Een CV ketel huren of kopen?
Bij het huren van een CV ketel betaalt u een bedrag per maand en zit het onderhoud erbij inbegrepen. Bij aankoop betaalt u in één keer een flink bedrag, maar bent u op lange termijn toch een stuk goedkoper uit. Nadat de CV ketel is vervangen, moet u vaak zelf een onderhoudscontract erbij nemen.
 
 
De beste periode om uw CV ketel te vervangen is in de zomer.

Bron: Komparus


Naar het overzicht